Nämen hej hallå alla!

 

Jaha då var det 14tim sedan vi kramade mamma och pappa hej då på Laholms tågstation för glada i hågen och spännda till tusen att få äntligen åka ut på äventyr!

Och nu har vi anlänt till Saaaaan Fraaaan.. Nää London!!

Kunde varit nästan framme snart om det inte vore så att flyget ifrån köpenhamn blev försenat så vi missade flyget ifrån London.

Så 14 timmar och vi har tagit oss hela vägen till london, en aning bittra..

 

Det har strulat lite.. 

När vi förstod att vi skulle bli sena och kanske få rusa till nästa gate, tänkte vi att weiihoooo vi kanske får åka sådandär flygplats-bil med blinkandes lampor och skoj i en jättefart för att hinna med nästa flyg!

Men nej inte det, utan vi missade flyget fett och fick istället ställa oss i en jäättelåång kö för att få bokat om vårat flyg..

Tänkte att jaja vi kanske hinner ta en kvällstur in till London, skoj! För där har vi aldrig varit innan.. MEN neeeej..

Utan vi har bara köat och köat, först till ombokningen och sedan en ännu mera jääääätte lååååång kö igenom passkontrollen..

Och sedan äntligen igenom efter några timmar och ska hämta upp våra väskor..  Men men oj oj Richards väska var inte där..

Först skulle vi vänta i 10-15 min så skulle den dyka upp, sedan sa dom 40min..  

Dömm om våran förvåning nu 3.5timme senare och fortfarande ingen väska.

Så det sista positiva vi kunde krama ur detta var ju att vi i alla fall skulle kunna mysa på ett fint hotell en kväll som flygbolaget fixat och ta det lugnt då vårat flyg går imorgon.. men icke icke.. Lär ju aldrig komma härifrån..

 

De sa till oss att gå ut och ta en kaffe och sedan komma in igen och hämta väskan som ju skulle dyka upp, och nu (nästan så man skrattar) KOMMER INTE RICHARD IN IGEN!!

Oj oj hur ska denna resan sluta om den börjar såhär?!

Förhoppningsvis drabbar all otur oss för hela månaden nu så vi har det avklarat resten av resan..

 

Så nu sitter jag här och väntar på Richard som förhoppningsvis till sist kommer in och kommer ut glad med en väska i handen!

Men kommer antagligen sluta med ingen väska, säkert ett skabbhotell de fixat till oss och gratis-middagen kommer väl inte att bli av för kocken kommer säkert vara sjuk eller något..

Jag kan inte annat än bara skratta..

 

HAHAHAHAAAAAAA!!

Lite aggrivisitet i det garvet, i alla fall idag, kanske om något år att vi kan skratta hjärtligt.. 
USA,