Goooodermorgon!
 
Alltså idag är Richard mycket Piggare! Och nu sitter vi här och väntar på resultaten ifrån hans blodprov och vi hoppas såååååå innerligt att vi ska få åka hem idag!! Vi vill vill vill vill! =)
Imorse när jag frågade Richard hur han mådde sa han att han nog behövde stanna här en dag till. Okej.. sa jag, fast jag inombords skrek näääääj! Haha! Men sedan vände sig en luring om i sängen och skrattade gott, nöjd över ha blåst mig! =)
Vi har tittat film, övat surfing i sängen, jag har gått från ena sidan av rummet till andra, allt för att få tiden att gå. =)
 
Vi är rätt trötta båda två på att vara här nu. Och detta är verkligen toppen på isberget för mig. Först 1månad med knä och ryggont då jag bara kunnat sitta still som nu då avslutades med 3 (förhoppningsvis inte fler ) långa dagar inlåst på ett rum. Jag har lite smått myror i benen.
Och ta inte fel upp nu. Jag är såå glad över att vi fick in Richard hit! Har kännts jättetryggt att vara här när Richard har varit så dålig. Jag har inte bara övat surfing i sängen, utan hållt Richard i handen när blodproven har tagits, tryckt i han massa vatten, hjälpt han på toa och i duschen med att hålla i hans dropp, och fixat med försäkringar och grejer m,m 
Skulle göra allt tusen gånger om för min Richard!! Inga problem!
 
Haha vi skrattade gott igår när jag varit nere och handlat lite kvällsmat till mig! Berättade ju om min hårda varma macka med ketchup, majonäs och ost igår. Tyckte ändå att den var okej så tänkte att en sådan beställer jag ihop med lite pommes som jag också sett att de hade.
Tyvärr var dom mackorna slut så jag pekade då på en likadan som var bredvid i menyn. Den hade något brunt på sig på bilden som jag antog var kyckling eller kanske biff.
Dömm om min förvåning när jag fick den.. En varm macka med ost, smör och fylld med CHOKLADSTRÖSSEL! hahahaaaa! Kan vara i topp över det värsta jag har ätit.. haha!
 
Mmmmmm så gott.. eller INTE! haha!
Film-tajm
Såhär pigg ser Richard ut idag! =) 
Myror i Benen..
 
Sköterskan var precis inne och gav Richard medecin och tog febern, och ingen feber! Jippi! Så nu väntar vi bara på att doktorn ska titta in och säga okej till våran hemfärd!
Och alla myggor i Indonesien, STAY AWAY! =)
 
 
Indonesien,